За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Този впечатляващ петзвезден ризорт се намира на брега на Индийския океан, в района на Ватаму, на едноименния плаж с бял пясък, на около 2 часа от международното летище в Момбаса и на 20 км от град Малинди. Единственият петзвезден ризорт на северното крайбрежие на Кения, удостоен с отличието на Trip Advisor - Traveller's Choice Award за 2019 г. Подходящ за луксозна семейна почивка и романтично бягство.

В стаите

Хотелът предлага луксозни помещения за настаняване, обзаведени в местния суахили стил: елегантно обзаведени суити с гледка към тропическата градина на хотела или басейна, модерни пентхаус с вътрешен двор и впечатляващи вили с гледка към океана и частни басейни на покрива. Всички стаи са оборудвани с: лаундж, трапезария и мини кухня, климатик, телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, Wi-Fi (платен), баня с душ или вана,  принадлежности за баня,  сет за кафе и чай, балкон или тераса. Част от стаите разполагат и с джакузи. 

На територията на хотела

Основният "fine dining" алакарт ресторант на хотела Amandina сервира специално селектирани ястия от средиземноморската, мароканската и местната африканска кухня, приготвени с локални органични продукти. Хотелът разполага с 3 бара - Coffee Garden, The Long Bar и Star Lounge. Coffee Garden предлага фрешове, коктейли, леки закуски, сладки изкушения, сандвичи, тапас и обедно меню. The Long Bar предлага голямо разнообразие от коктейли и е отлично място за споделяне на вкусни тапас хапки със приятели. Star Lonunge е rooftop наргиле бар, който предлага уединение и е подходящ за двойки. Хотелът разполага с 4 открити басейна и чудесен СПА център Sakina Ocean Spa с голямо разнообразие от процедури за лице и тяло, както и и фитнес. На територията на хотела има конферетна зала, 24-часова рецепция и паркинг.

Безплатни услуги: Wi-Fi в общи части

Платени услуги: масажи и процедури в СПА центъра, фитнес с професионален треньор, водни спортове

За децата: детски клуб

Плаж

Собствен пясъчен плаж до хотела. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Оценки и коментари